Aplica!

Aplica!

Atelier de lucru Nº1

Document pentru facilitatori/fisa pedagogica despre acest atelier de lucru Conţinut: durata, materialul esenţial ( softul ce trebuie instalat), numărul de participanţi, cunoştinţe anterioare, cunoştinţele ce urmează a fi dobândite, procedura atelierului practic.
Mrs. Smith
Dna Balaci ar trebui să îşi îmbunătățească cunoştinţele despre Web 2.0 şi probabil ar trebui să arunce din nou o privire la „ identitatea sa digitală”. În plus, aceasta şi-a dedicat mult timp pentru a se pregăti să meargă la întâlnirile cu angajatorii, dar încă are nevoie de puţin ajutor. Ai putea să o ajuţi?

Fă click aici¡

You! Acum depinde de tine!” Cât despre tine, ești sigur că ceea ce ai postat pe pagina ta de facebook oferă despre tine o bună imagine din punct de vedere profesional? Dar dacă un potențial angajator îți va cere să te prezinți la un interviu? Află mai multe despre cum să te exprimi mai bine în public.

Fă click aici!

Ghidul Facilitatorului vă va oferi informaţii şi vă va ajuta să vă orientați pentru a acționa ca un tutore / facilitator pentru setul de instrumente. Setul de instrumente pentru persoanle în căutarea unui loc de muncă își propune să consolideze competenţele de bază esenţiale ale adulţilor slab calificați, să îmbunătăţească şansele lor de angajare printr-o abordare alternativă de învăţare (bazate pe TIC, centrate pe utilizator, interes-orientate).

Management access
Toolkit access
Access to the Project Management
Access to Toolkit Management


SUPPORTED BY