Pregateste-te!

Pregateste-te!

Atelier de lucru N°2

Document pentru facilitatori/fisa pedagogica despre acest atelier

Conţinut: durata, materialul esenţial ( softul ce trebuie instalat), numărul de participanţi, cunoştinţe anterioare, cunoştinţele ce urmează a fi dobândite, procedura atelierului.

Mrs. Smith

Dna Balaci are nevoie de ajutorul tău!

Pentru a-și organiza căutarea, ea și-a întocmit o foaie de lucru în Excel.
Acum ea își bifează toate posturile de lucru vacante pe care dorește să aplice, dar a uitat câteva informații importante în structura documentului ei:

Fă click aici pentru a deschide documentul:

  1. Aruncă o privire pe foaia de lucru și descoperă cum să rezolvi problema ei (o posibilă variantă ar fi să adauge coloana  “trimis la data”).
  2. Mai mult, ea nu poate citi cu ușurință ceea ce a scris: o poți ajuta să realizeze o schemă/un cadru mai clar?
You!

“Acum depinde de tine!”

  1. Deschide documentul și foaia ta și salvează-l cu Numele-Prenumeletau-W2
  2. Poți să începi să notezi toate posturile vacante pe care le-ai identificat în cadrul primului atelier, nu uita să completezi toate celulele!

 

Ghidul Facilitatorului vă va oferi informaţii şi vă va ajuta să vă orientați pentru a acționa ca un tutore / facilitator pentru setul de instrumente. Setul de instrumente pentru persoanle în căutarea unui loc de muncă își propune să consolideze competenţele de bază esenţiale ale adulţilor slab calificați, să îmbunătăţească şansele lor de angajare printr-o abordare alternativă de învăţare (bazate pe TIC, centrate pe utilizator, interes-orientate).

Management access
Toolkit access
Access to the Project Management
Access to Toolkit Management


SUPPORTED BY