Alege!

Alege!

Atelier de lucru N°2: O vânătoare de comori!

efacilitator

Document pentru facilitatori/fișa pedagogică pentru acest Atelier de lucru

Conţinut: durata, materialul esenţial ( softul ce trebuie instalat), numărul de participanţi, cunoştinţe anterioare, cunoştinţele ce urmează a fi dobândite, procedura ateliere de lucru.

Mrs. Smith
Dna Popescu are nevoie de ajutorul tău Ioana Popescu trebuie să dobândească cât mai repede bune cunoștințe de limba engleză .  Cu scopul de a obține acest lucru ea va trebui să urmeze un curs intensiv de formare în limba engleză.  Cu toate acestea Ioana Popescu locuiește la Buftea, în afara Bucureștiului și ea are puțin timp și nu foarte mulți bani pentru a investi într-un curs de formare. Dna Popescu dorește să utilizeze internetul pentru a căuta informații despre un curs de formare și pentru a compara opțiunile existente. În scopul de a face acest lucru ghidează-te după sugestiile pe care le vei găsi în documentul de mai jos. După ce ai terminat aruncă o privire asupra posibilelor soluții.

Atelier lucru 2: Cautare pe Internet: O vanatoare de comori online!

Atelier lucru 2: Cautarea pe Internet: O vanatoare de comori online! Solutii

You!

“Acum depinde de tine!”

Acum totul depinde de tine! Aplică exercițiile în funcție de circumstanța personală și găsește soluții în funcție de nevoile tale de formare. Aruncă o privire la Ateliere de lucrup-ul2_căutarea_pe internet_dna_Popescu pe care l-ai finalizat anterior ( lista cu nevoile tale de formare) și folosește documentul de mai jos pentru a începe propria ta căutare de comori!

Atelier lucru 2: Cautarea pe Internet: O vanatoare de comori! Acum depinde de tine!

 

Ghidul Facilitatorului vă va oferi informaţii şi vă va ajuta să vă orientați pentru a acționa ca un tutore / facilitator pentru setul de instrumente. Setul de instrumente pentru persoanle în căutarea unui loc de muncă își propune să consolideze competenţele de bază esenţiale ale adulţilor slab calificați, să îmbunătăţească şansele lor de angajare printr-o abordare alternativă de învăţare (bazate pe TIC, centrate pe utilizator, interes-orientate).

Management access
Toolkit access
Access to the Project Management
Access to Toolkit Management


SUPPORTED BY