Alege!

Alege!

Atelierul de lucru 1: De la evaluarea abilităților la orientarea către un curs de formare

Document pentru facilitatori/fișa pedagogică despre acest atelier de lucru

Conţinut: durata, materialul esenţial ( softul ce trebuie instalat), numărul de participanţi, cunoştinţe anterioare, cunoştinţele ce urmează a fi dobândite, procedura Ateliere de lucru.

Mrs. Smith
Ajut-o pe dna Popescu să își aleagă un loc de muncă Dna Ioana Popescu a realizat o evaluare a abilităților sale; ea consideră că va putea lucra în domeniul vânzărilor. Experiența sa de conducere într-un magazin din București îi permite acesteia să aleagă dintre mai multe profiluri profesionale în vânzări, Asistent magazin sau Director magazin, cu un grad mai mare de responsabilitate.Întrebare: Care este cel mai bun profil pentru ea? Compară cele 2 profiluri profesionale de mai jos, precum și cele 2 anunțuri de locuri de muncă ( Asistent magazin – NISSA și Director Vânzări – ZARA ) cu evaluarea competențelor dnei Popescu și ajut-o pe aceasta să facă o alegere.

Atelier de lucru 1-Asistent vânzări – Descriere Job

Atelier de lucru – Director Vânzări – Descriere Job

Atelier de lucru – post vacant 1

Atelier de lucru – post vacant 2

Atelier de lucru 1 Test Mijloace ajutătoare de evaluare a propriilor abilități

Soluții: după finalizarea acestui atelier de lucru accesați documentul
Atelier lucru 1: Evaluare abilități dna Popescu soluții

You! “Acum depinde de tine!” Realizează o evaluare a abilităților tale utilizând documentul de mai jos (Ateliere de lucrup1_Test de Evaluare_depinde_de_tine.doc). Găsește descrierea a două locuri de muncă legate de profilul profesional care crezi că ți-ar plăcea. Apoi  analizează-ți evaluarea competențelor și află ce abilități ar trebui să îți îmbunătățești , folosind documentul Ateliere de lucrup1_Evaluarea_competențelor_ acum_depinde_de_tine.doc. Începe acum!

Atelier lucru 1: Test de evaluare -_Acum depinde_de_tine!

Atelier lucru 1:  Evaluarea_competențelor_- Acum depinde_de_tine!

 

Ghidul Facilitatorului vă va oferi informaţii şi vă va ajuta să vă orientați pentru a acționa ca un tutore / facilitator pentru setul de instrumente. Setul de instrumente pentru persoanle în căutarea unui loc de muncă își propune să consolideze competenţele de bază esenţiale ale adulţilor slab calificați, să îmbunătăţească şansele lor de angajare printr-o abordare alternativă de învăţare (bazate pe TIC, centrate pe utilizator, interes-orientate).

Management access
Toolkit access
Access to the Project Management
Access to Toolkit Management


SUPPORTED BY